woensdag 30 juli 2014

IJsboerderij Heidehoeve

   

Vandaag hebben we een heerlijke middag gehad bij IJsboerderij Heidehoeve in Etten-Leur. Rond 13 uur reden we richting de ijsboerderij en we waren een van de eerste gasten. Na een heerlijk ijsje op het terras, besloot Sam om een rondje te gaan rijden met een bolderkar. Er was een soort parcours met fietsen, tractors en driewielers. Compleet met verkeersbordjes!
    
Na een half uurtje fietsen zijn we bij de koeien gaan kijken.  In de schuur konden we zien hoe de koeien gemolken werden met een machine. Sam vond vooral de kalfjes erg leuk. Hij heeft zeker een uur bij de kalfjes staan kijken. Toen we richting het speeltuintje liepen zagen we dat het aardig druk geworden was. Er waren veel kinderen aan het spelen en op het terras was het gezellig druk. We hebben nog wat te drinken besteld en zijn op het terras met Fenne in de schaduw gaan zitten. Sam heeft zich vermaakt op de schommel en de trampoline.
   

Toen we terugreden naar huis, zei Sam dat het net zo leuk was als Monkey Town! Hij heeft het dus erg leuk gehad.


Wil je de ijsboerderij in Etten-Leur ook bezoeken? Op de website http://www.ijsboerderijheidehoeve.nl/ staat veel informatie. Let goed op de openingstijden, want ze zijn vaak alleen ’s middags open.
  
   

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten