zaterdag 26 juli 2014

Dagje Efteling






Vanmiddag zijn we een paar uurtjes naar de Efteling geweest. We hebben al een paar jaar een abonnement, maar zijn we afgelopen zes maanden niet meer geweest. Sinds een paar weken zijn op zaterdag de zomeravonden gestart. Er zijn dan diverse optredens in het park. Voor Fenne was het de eerste keer in de Efteling en het eerste uitje in de wandelwagen.

Sam vond het weer geweldig, wat is het toch heerlijk om je kind zo te zien genieten. We hebben gebruik gemaakt van de babyswitch bij de Pandadroom en zijn daarna in een paar draaimolens geweest. Het was erg druk vandaag en in de wachtrij met een ongeduldige peuter, vinden wij niet zo gezellig. Als laatste hebben we naar de optocht gekeken. In de zomervakantie start iedere zaterdag om 18.30 uur een optocht bij het Eftelingtheater. Sam vond de optocht
met sprookjesfiguren geweldig!

Wandelwagen
Voor Fenne was het de eerste dag in de wandelwagen. De laatste tijd huilde ze erg vaak in de reiswieg, dus hebben we besloten om haar met 5 maanden in de wandelwagen te leggen, maar wel in ligstand. Fenne heeft heerlijk rond liggen kijken. 

We hebben een fijn dagje gehad! Na een happy meal op de terugweg, zijn de kindjes allebei in de auto in slaap gevallen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten